Matt Airpod 1&2 Esetben Kompatibilis AirPod 1&2 Fedél Rajzfilm Kulcstartó,Vezeték nélküli Fülhallgató

Matt Airpod 1&2 Esetben Kompatibilis AirPod 1&2 Fedél Rajzfilm Kulcstartó,Vezeték nélküli Fülhallgató

HUF 2.67
 

Készleten
Összeg

【Prémium TPU Airpod burkolata 】 : Airpod védőburkolat készült TPU anyag, csepp - rezisztens, valamint anti-karcolás, adj egy jó védelem az Airpod .Imádnivaló, könnyű, kompakt kialakítás könnyen magával viheti.
. 【A fény nem látható & Vezeték nélküli Töltés】 Támogatás : Ez az Airpod Esetben tökéletes Airpod gen 2, előlapi Led látható, támogatja az Airpod wireless, vezeték töltés esetében. 【Hordozható Rozsdamentes Kulcstartó】 : Ez az Air Pod fedezze felszerelt prémium nagy szívósság rozsdamentes kulcstartó, ahelyett, alufelni, aki hosszabb élettartam.Ez akasztható táskát, derék zenekar, stb.Ne aggódj amiatt, hogy elveszíti az Airpod!. 【Könnyen Telepíthető & Vegye】 : Után tegye a Airpod a védőtok, még mindig elérheti, hogy a sync érzékelő gombra, majd a villám töltő port.Nem kell, hogy távolítsa el a eset, amikor a töltés az Airpod töltés esetében.Ez a könnyű, vékony, hogy az Airpod töltés esetében gyönyörű, nem terjedelmes. 【Csomag & Multi-color】 : 1 x Airpod esetben, 1 x Rajzfilm medál, Kulcstartó.Kapható különböző színekben.Hogy az élet könnyű, színes.A gyors választ 24 órán belül, az élet-idő, barátságos, szolgáltatás támogatása. (Airpod, valamint Airpod töltőállomás NEM Tartalmazza). 【Prémium TPU Airpod burkolata 】 : Airpod védőburkolat készült TPU anyag, csepp - rezisztens, valamint anti-karcolás, adj egy jó védelem az Airpod .Imádnivaló, könnyű, kompakt kialakítás könnyen magával viheti.
. 【A fény nem látható & Vezeték nélküli Töltés】 Támogatás : Ez az Airpod Esetben tökéletes Airpod gen 2, előlapi Led látható, támogatja az Airpod wireless, vezeték töltés esetében. 【Hordozható Rozsdamentes Kulcstartó】 : Ez az Air Pod fedezze felszerelt prémium nagy szívósság rozsdamentes kulcstartó, ahelyett, alufelni, aki hosszabb élettartam.Ez akasztható táskát, derék zenekar, stb.Ne aggódj amiatt, hogy elveszíti az Airpod!. 【Könnyen Telepíthető & Vegye】 : Után tegye a Airpod a védőtok, még mindig elérheti, hogy a sync érzékelő gombra, majd a villám töltő port.Nem kell, hogy távolítsa el a eset, amikor a töltés az Airpod töltés esetében.Ez a könnyű, vékony, hogy az Airpod töltés esetében gyönyörű, nem terjedelmes. 【Csomag & Multi-color】 : 1 x Airpod esetben, 1 x Rajzfilm medál, Kulcstartó.Kapható különböző színekben.Hogy az élet könnyű, színes.A gyors választ 24 órán belül, az élet-idő, barátságos, szolgáltatás támogatása. (Airpod, valamint Airpod töltőállomás NEM Tartalmazza).Ha keres egy Air Pod az Esetben pedig, mint az anime, kérjük, válassza ki a Fejhallgató Fedelét.Mindenki használja az egyszerű, kényelmes termékek mindig a szív minden, amit teszünk.Keresztül sokszor példa teszt, a fejhallgató burkolata lehet tökéletesen telepítve az Air Pod 1&2.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok